Partners

  • Hoofdfabriek: has made the Magento 2 plugin and was the first to integrate Belgium in their plugin.
  • Postcode Checkout: have made different plugins for Magento 2, WooCommerce, Prestashop, Contact Form 7, Open Cart and CS Cart.
  • Openingstijden.nl: The platform for business hours where Dutch retailers publish address and business hours for consumers.

Integrators

  • Loqate: An English data specialist that uses Postcode.nl data in their products for validating addresses.
  • Aareon: Europe's largest supplier of software for real estate companies (commercial and social), outsourcing and consultancy.
  • Itix: offer ticketing software for performing arts organisations.

Do you also see opportunities to serve your customers even faster and better with Postcode.nl?

Wij hanteren 2 modellen waar je uit kan kiezen om je klanten van service te zijn. Je kan dus voor het voor jou meest geschikte model kiezen.

All-in-one model

Hierbij heb je één account en bedien je al je klanten vanuit hetzelfde account. Je hoeft dus maar één keer een account aan te maken bij ons. Je kan hierbij kiezen of je één key en secret gebruikt, of dat je meerdere keys en secrets aanmaakt en gebruikt.

Je koopt het gebruik voor de eindgebruikers af door 2x de staffelprijs te betalen en deze staffel is gebaseerd op het aantal requests. Het abonnement wordt automatisch geüpgradet voor het lopende abonnementsjaar als de staffel bereikt is.

Het is bij dit model in onze beheeromgeving niet inzichtelijk hoeveel requests individuele klanten doen, alleen het totaal aantal requests is zichtbaar. Stel dat je dit wil bijhouden omdat je het verbruik wil doorbelasten dan dien je daar zelf iets voor te bouwen.

Dit model heeft geen kick-back fee omdat dit al verwerkt zit in de totale prijs. Vooral bij veel (kleine) eindgebruikers is dit model voordelig omdat er dan niet per klant apart een abonnement afgenomen hoeft te worden.

Los account model

Bij dit model kan je voor de klant een account aanmaken zodat hij zijn eigen account en abonnement heeft. Als Admin kan je meerdere accounts/abonnementen aanmaken, en deze weer beëindigen.

Je kan daarbij kiezen waar je de factuur heen wil laten sturen als je het account aanmaakt. De factuur kan naar jezelf gestuurd worden als je zelf wil doorfactureren aan de klant, of je kan de factuur direct naar de klant laten sturen. Het staat je vrij om een opslag door te berekenen aan de klant als je er voor kiest om zelf de factuur te ontvangen. De facturen worden verstuurd in de maand dat het account in productie wordt genomen. Het abonnement van de klant wordt automatisch geüpgradet voor het lopende abonnementsjaar als de staffel bereikt is.

Bij dit model kan je een kick-back fee verwachten. Dit werkt als volgt: één keer per jaar rapporteer je alle actieve accounts en welk abonnement ze op dat moment hebben. Als je klant dus meerdere jaren een API abonnement heeft krijg je meerdere jaren de kick-back fee voor die klant.

Heb je verdere vragen?

Contact us

Postcode.nl provides solutions for: